Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، هادی شیرخانی عصر امروز ضمن حضور در دفتر خبرگزاری فارس در ایلام گفت: اداره توزیع برق یک توزیع کننده است و باید برق از طرف تولید کننده تولید و به شرکت انتقال داده شود تا ما بتوانیم آن را توزیع کنیم؛ ما در دو حلقه بالادستی هیچگونه دخالتی نداریم و آنها برنامه‌ریزی و مدیریت خاص خودشان را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برنامه‌ای برای عبور از پیک تابستان در 9 محور در دو سال گذشته طراحی شد؛ در این برنامه ( صفر دقیقه خاموشی در تابستان ۹۸ و صفر دقیقه خاموشی در تابستان ۹۹)  که با آن 9 محور تمام پتانسیل‌های بالقوه را شناسایی و برنامه ریزی و اجرا شد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ایلام گفت: در تابستان سال جاری به علت کمبود بارش باران، افزایش مصرف و افزایش دما سبب شد که آن مقداری که در قالب 9 محور قرار بود پیگیری شود محقق شود اما نتواست جوابگوی نیازها باشد؛ امسال علاوه بر آن 9 محور قبلی در دو حوزه دیگر اقداماتی انجام دادیم که یکی از آنها در بحث پایش و کم کردن بار مصرف ادارات بود که با تلاش همکارانم توانستیم در کشور مقام اول را به دست بیاوریم و دیگری در حوزه صنعت، کاهش بار مصرف صنعت در کشور مقام دوم را کسب کردیم.

وی افزود: در حوزه فرهنگ سازی، مدیریت مصرف و اطلاع رسانی برنامه خاموشی برق اضطراری اقداماتی از طریق فضای مجازی و رسانه؛ سایت شرکت برق و اپلیکیشن (برق من) اقداماتی صورت گرفت.

شیرخانی گفت:  در خصوص اپلیکیشن (برق من) هر کس می‌تواند این برنامه را نصب و شناسه قبض و اشتراک خود را وارد کند و به صورت اتوماتیک برنامه خاموشی برق هر منطقه را در دسترس خود قرار دهد؛ ساده‌ترین و آسان‌ترین راه ممکن جهت اطلاع رسانی از خاموشی‌ها در این اپلیکیشن قرار دارد.

وی افزود: باید اعلام کنیم که این خاموشی‌های برق نه تنها کم نمی‌شود بلکه شاهد افزایش خاموشی در زمستان آتی و تابستان سال‌های آینده نیز خواهیم بود که قطعاً مردم باید بیش از گذشته به سمت فرهنگ مدیریت مصرف بروند تا کمتر با این خاموشی‌ها مواجه شوند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ایلام ادامه داد: سهمیه برق بر اساس مقدار مصرف هر استان تعیین می‌شود؛ به فرض مثال شرکت برق منطقه‌ای غرب کشور میزان مدیریت بار استراتژیک اعمالی مرحله سوم که ۱۰۰ وات است، اعلام می‌کند که سهم استان‌ها به تفکیک مرحله یک کرمانشاه ۲۵ مگاوات، کردستان 17 مگاوات، ایلام ۸ مگاوات است؛ چون استان‌های دیگر تعداد مشترک و مصرف بیشتری دارند خاموشی بیشتری به نسبت استان ایلام دارند.

وی افزود: در برخی ایام میزان مصرف تا ۳۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش دارد اما به طور میانگین ۲۰ درصد افزایش داشته است که عوامل مختلفی از جمله گرمای هوا و رمز ارزها سبب آن شده است؛ رمز ارزهایی که به صورت غیرقانونی که یک نوع قاچاق برق است و هر کسی می‌تواند در مکان خود قاچاق کند.

شیرخانی گفت: ماینرها سبب برق ارزان قیمت شده؛ آنها را در پشت کنتور برق نصب کرده و برق را به صورت غیر قانونی استفاده می‌کنند؛ هر ماینر معادل یک کولر گازی برق مصرف می‌کند آنها برای خودشان برق صادر و دلار وارد می‌کند که این عامل هم باعث افزایش مصرف برق شده است.

وی در پایان گفت: از مردم می‌خواهیم در این فصل از سال نسبت به مدیریت مصرف بهینه برق اقدامات انجام دهند تا دیگر شاهد خاموشی برق نباشیم و این مشکلات هرچه زودتر برطرف شود.

انتهای پیام/ ۹۷۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۶۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام

فرمانده انتظامی ایلام ، با اشاره به اینکه بیش از ۱۴هزار و ۷۴۷ پرونده قضائی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری های سطح استان ارجاع شده است،گفت:بیش از ۷۸ درصد از پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس ایلام منجر به مصالحه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، سردار جمال سلمانی اظهار داشت:مراکز مشاوره پلیس در عرصه کاهش آسیب‌ها و جرائم اجتماعی و افزایش سطح امنیت روانی در جامعه گام‌های موثری برداشته و قطعا با پای کار آمدن سازمان های حمایتی و دخیل در حوزه آسیب های اجتماعی و بهره گیری از ظرفیت علمی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی می توان به صورت گسترده و علمی در حوزه شناسایی و مقابله با آسیب های اجتماعی ورود کرد.

وی اضافه کرد: با همت و پشتکار مشاوران ومددکاران اجتماعی فرماندهی انتظامی استان تعداد11 هزار و 289 پرونده ضمن صلح و سازش از چرخه کار قضائی خارج شده است.

این مقام انتظامی با بیان اینکه 78 درصد از پرونده های ارجاع شده به مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است،اظهار کرد: ایجاد مراکز مشاوره پلیس در راستای رویکرد جامعه محوری پلیس راه اندازی شده اند.

فرمانده انتظامی استان ایلام تصریح کرد:هر قدر بتوان با رویکرد فرهنگی و آموزشی مسائل و معضلات اجتماعی راحل و فصل کرد به همان میزان بار انتظامی در جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

به گزارش تسنیم، همشهریان عزیز می توانند با شماره گیری شماره 096580 ضمن ارتباط با کارشناسان مرکز مشاوره از خدمات مشاوره روان‌شناختی، خانوادگی، ازدواج، تربیتی، فردی، تحصیلی، شغلی، گزینش و استخدام، بهره مند شوند.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • کاهش ۲۱ درصدی حوادث ناشی از کار در ایلام
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • از فصل گرما بدون خاموشی تا سرعت گرفتن افتتاح پروژه‌های عمرانی در نصف جهان
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • کاهش ۳۳ درصدی حوادث گازی در ایلام
  • تابستان منهای خاموشی
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش